Štampa & izrada

Brzom uslugom izrade i štampe i zavidnom estetikom ispunjavamo zahteve svih naših klijenata!

Štampa i izrada u štampariji ProMedia obavlja se pomoću savremenih i kvalitetnih štampača i mašina. Tkanine raznih boja i materijala u Textil Boxu su potpuno novi način promovisanja i reklamiranja, koje mogu da imaju i dekorativnu funkciju – sve po želji i potrebi klijenta. Izrada i štampa Textil Boxa u našem studiju vrši se u najkraćem mogućem roku i najboljom tehnikom, a materijal se odlikuje premium kvalitetom!

Textil Box je lider u sektoru digitalne štampe i svojim kvalitetom zadovoljava potrebe svih naših klijenata. Izradu vršimo prema dimenziji i odabiru materijala klijenata, pa tako nakon završene montaže dobijate Textil Box vrhunskog kvaliteta i sjajnog estetskog dojma. Cena zavisi od nekoliko faktora (količine, formata i materijala), pa je najbolje da nas na vreme kontaktirate kako bismo Vam odgovorili sa najboljom ponudom.

01

Štampanje

Prvi korak u izradi Textil Boxa je štampanje na raznim materijalima u punom koloru. Najčešće korišćeni materijali su lateks, ali često koristimo i tehniku UV štampe. Mašina za štampanje je visoke tehnologije i koristimo originalne boje i tonere za štampu, koji su dugotrajni i vrhunskog kvaliteta. Format Textil Boxa i njegov izgled u potpunosti određujete Vi.

02

Kontrola kvaliteta

Nakon štampanja naše stručno osoblje proverava sve štampane tkanine na osvetljenom stolu. Naš zadatak je da pre pakovanja proverimo da li smo ispunili sve specifikacije koje je klijent postavio kako bismo se uverili da je sve u najboljem redu. Od vizuelne kontrole do kontrole pakovanja i veličine, kao i kontrole boja i printa, utičemo na što napredniju i kvalitetniju proizvodnju.

03

Šivenje i naknadni proces

Nakon kontrole kvaliteta pažljivo i sa velikom dozom odgovornosti pristupamo šivenju i, ukoliko je potrebno, naknadnom procesu! Ukoliko je tokom štampanja došlo do nekih grešaka, a koje nismo primetili u kontroli kvaliteta, ponavljamo proces sa većom dozom opreza. Za šivenje materijala koristimo kvalitetne i savremene mašine kako bismo sačuvali vrhunski kvalitet materijala.

04

Pakovanje

Kako bismo sprečili bilo kakva oštećenja na tkanini, štampane tkanine pažljivo pakujemo u kartonske kutije. Doza opreza je zagarantovana, jer je material jako osetljiv i lako se može oštetiti. Pakovanje je poslednji korak pre montaže na mesto na koje želite da istaknete vaš brend.

05

Montaža

Montaža odštampanog materijala Textil Boxa je sastavni deo naše ponude! Monataža je vrlo brza, laka i jednostavna i za nju nam je potrebno samo nekoliko minuta. Po dogovoru sa klijentom, naše stručno osoblje sa neophodnim alatima dolazi na određenu lokaciju.